Mari Menyebut Nama NYA

Kelik-Kelik Dapat DuWet

Our Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Wednesday, March 31, 2010

Carino Mio...

huk huk huk...cian belog ni dah lama tak terusik...

aper boleh buat tuannyer asyik busy jerk memanjang ngan bende2 yang tah hape2 ntah...

aik macam tajuk kat atas tak berkaitan plak kan...erm...sajer tengah boring2 cari balik lagu2 lama yang kalau dlo2 menjadi santapan halwa telinga saat2 kebosanan..kesepian..hik hik hik...

masa kat kolej dlo lagu paling saya suka dengar adalah lagu ni:

Purest of Pain by Son By Four atau pon mana2 language pon suke gak...sebab melodi lagu ni toooo sweet to be heard...

First Love by Utada Hikaru...Kawaiiii...:) ni masa cinta mula2 berputik ngan encik jinggoat...Oooopsss..

erk...banyak lagi lagu tapi ni yang paling ada sentimental value gitu...

Oh ya...Carino mio tu maksudnye lebih kurang macam ni le...'my darling or my love'...

u get it??

oklah sampai cni dulu nanti nak citer lagi...

skang ni tengah pening kepala nak buat fesyen rambut jenis aper...rambut dah panjang dekat paras pinggang nak potong pendek cam sayang...fesyen rambut camner yang nampak kawaiiii ek???

fesyen ni dah tak mo dah..


ni masa kat kolej dlo2

ni masa ader fringe.uuuww..

so pasni nak buat camner ek??for a round face cam saya..fesyen rambut camner yang sesuai & nampak kemas..

1 comment:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kasi potong smpi paras bahu..
Then rambut depan potong cam pic yg last tue..
Mesti comel.. :)

p/s : Seri..selalu2 lah update...Blh buat duit tau dgn berblog ni..Kak lily punya nuff so far ok lah..dh blh cash out..tp sajer x nk kuar kan dulu..nk kumpul byk2..hehehe.. :D