Mari Menyebut Nama NYA

Kelik-Kelik Dapat DuWet

Our Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Sunday, April 4, 2010

Dilema Panjang Pendek..

Dilema Panjang Pendek..
owh what???

No..no...no to readers jangan misunderstanding plak yerk...title diatas tu adalah tentang rambut ku ini...'

nak remain panjang atau nak selesa pendek...erm...


perlukah ianya kekal panjang begini???

atau....

ku pendekkan begini...



or begini



& lagi begini..



yang ini...atau...



atau..atau..begini



erm...rasa2 yang mana paling sesuai for the round face macam saya...

saya menginginkan rambut yang mudah diurus,selesa and yang paling penting...bila tidur rambut saya tidak tertindih oleh lengan encik hubby yang semakin membesar sizenya dari hari ke hari ya!!!

(◕ ‿ ◕) ♥ ♥ ♥ (◕ ₀ ◕)

Leave your comment if u comeout with a better idea yay!!

P/s to kak lily : idea kak lily dalam pertimbangan ni...macam best...huhu...:)



3 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Seri..klu kak lily..
Better pendek kan rambut cam pic rambut pendek yg ke 4..

kak Lily skrg ni pon berambut pendek..
susah nk urus berambut panjang..
lg2 bila dh ada anak nie.. :)

fikaryna said...

rambut bunga..huhu..

Cik E said...

macam kelly clarkson pun cantik